Barça 5 - R.U.Irún 1 (Copa 1921/1922)

• hace 17 años
La temporada 1921-22, al campionat de Copa, el Real Unión de Irún es va desfer del Reial Madrid en les semifinals i es va plantar en la final enfront del Barça, però els catalans van escombrar al Real Unión per un contundent 5-1 en el camp vigués de Coya. La final no va estar exempta de polèmiques. La primera part va començar equilibrada, a un primer gol del Barça va succeir el de l'empat irunés. No obstant això, després va marcar el Barça dos gols més i la gran actuació del porter barcelonista Ricardo Zamora va evitar l'empat. A la segona part es va produir una tangana entre Patricio i el jugador barcelonista Surroca que va esdevenir un escàndol monumental, el partit va estar suspès mitja hora i el Real Unión va amenaçar amb retirar-se. Posteriorment el partit es va reprendre amb dos gols més del Barça